Ubat Tahan Lama Selamat & Berkesan

Friday, October 03, 2014

Tak lelakilah kalau tak tahan lama. Tapi berani ke cuba ubat tahan lama yang belum tentu selamat. Apatah lagi jauh dari berkesan.

Elok-elok boleh tahan, terus jadi layu. Apa cerita. Ada yang extreme pakai bende mengarut, cincin. Bukan di jari. Sudahnya melekat, tanggal tak boleh. Sampai bomba terpaksa tolong potong.

Nasib baik tak terpotong. Masih ada. 

Masalah tak tahan lama biasanya berkaitan dengan urat saraf. Urat saraf dah kurang responsif, tak peka, dah berumur. Tambah pula kaki rokok, makin lemah dan tak tahan.

Kesian usteri. Dapat yang baik, dia redha. Dapat yang bersni, atau daring kena tinggallah suami. Masa tu ubat tahan lsma apa jenis pun tak bermakna.

Zamam sekarang, bukan suami je tinggal suami. Isteri pun berani.

Boleh cuba ambil ubat tahan lama yang selamat. Seperti Vitamin E Complex Shaklee. Apa kaitan Vitamin E dengan tahan lama?

Vitamin E inilah yang membantu meningkatkan kesihatan urat saraf. Bila urat saraf baik, darah akan mengalir dengan lancar. Maka masalah tak tahan lama akan dapatlah diselesaikan.

Banyak lagi kebaikan lain seperti:
Awet muda
Hilangkan jerawat
Isteri kembali panas
Tingkat kemesraan suami isteri
Hilangkan parut

Sebotol ada 120 kapsul. Boleh kongsi suami isteri. Kalau kedekut nak pakai sorang, tahan 4 bulan.

Harganya RM149. Jika rasa berminat nak cuba ubat tahan lama ni, bolehlah hubungi saya, Suriya di 016 773 1892. Atau jika malu, boleh terus beli, klik SINI.

You Might Also Like

1 comments

  1. produk shaklee mcm ni lgi bagus.. dah tentu selamat dan berkesan

    ReplyDelete

WeLoveSusuIbu On FB

WeLoveSusuIbu Instagram

Nuffnang

WeLoveSusuIbu Youtube