Isteri Dingin Seks: 7 Cara Seks Kembali Hangat

Tuesday, June 24, 2014

Anda salah seorang isteri dingin seks? Perasaan 'electric shook' bila dipegang suami hilang? Hilang perasaan membara, walaupun sebenarnya anda terlalu cintakan suami. 


Usah biarkan anda menjadi sejuk dan terus beku. Atau anda sanggupkah dimadukan? Atau mendengar suami 'makan di luar'. Pastinya tidak mahu bukan. Jadi kembalikanlah hubungan yang hangat bersama suami tercinta. 

Tapi ingat sang suami. Anda mestilah mendukung isteri dan paling penting bersabarlah dengan isteri anda. Bantulah dia agar anda dapat nikmati kembali detik indah.

Berikut adalah 10 cara kembalikan seks yang hangat bagi masalah isteri dingin seks:

1. Berfikiran Positif
Semuanya terletak pada apa yang anda fikir. Paling penting untuk anda merasa bagus, cantik dan yakin diri. Ini akan membuatkan anda semakin bersedia untuk bersama suami. Terimalah apa saja perubahan pada diri selepas bersalin. Anggaplah ia satu 'hidden treasure' yang sangat indah. Lagi pun ia bukan untuk tontonan umum. Hanya untuk anda dan suami.

2. Ambil Makanan dan Makanan Tambahan Tingkatkan Libido
Ya, the power of natural food. Tembikai adalah salah satu buah yang boleh membuatkan anda kembali berminat terhadap suami. Bantuan makanan tambahan seperti Zinc, Vitamin E, dan B Complex dapat meningkatkan pengaliran darah, dan juga membanteras masalah kering pada alat sulit. Kering juga boleh membuat isteri dingin seks. Dan paling penting, hubungan romantis anda bersama suami tetap dapat diteruskan seperti biasa.

isteri dingin seks, isteri dingin, kenapa isteri dingin, masalah isteri dingin, punca isteri dingin,  hubungan selepas bersalin, hubungan kelamin selepas bersalin, melakukan hubungan, wanita selepas bersalin, masalah alat sulit wanita, alat sulit wanita kering
posisi tidur juga mempamerkan status hubungan anda suami isteri


3. Wujudkan Keadaan Romantis
Keinginan seks selalunya boleh dicetus oleh keadaan persekitaran. Kemaskan bilik supaya lebih romantik. Tukarkan bau minyak Yu Yi (minyak bayi) kepada bau aromaterapi. Dan lebih indah lagi, nyalakan lampu yang malap. Ini semua boleh membangkitkan keinginan.

4. Bersedia Untuk Bermesra
Cari masa anda berduaan dengan suami. Apa kata cuba minum kopi atau makan coklat sebelum memulakan. Kerana kopi dan coklat boleh membuatkan badan lebih bertenaga dan relax. 

5. Bersabar
Suami yang hebat adalah yang boleh bersabar. Bayangkan isteri anda baru sahaja detik-detik seram melahirkan anak. Sabar dalam sabar. Cuba dulu untuk mendekati isteri secara lembut tapi perlu berlaku seks. Manjakan isteri. Cium, peluk dan bergurau. Yakinlah, lama-lama isteri pasti akan cair semula

6.Tonton Filem Romantik
Pastinya ada filem romantik anda berdua. Jadi mainkan filem. Bukanlah waktu anak-anak sedang hingar bingar. Buat selepas anak tidur. Atau boleh hantarkan anak-anak ke rumah penjaga sebentar. Luangkan masa. Peganglah tangan sewaktu menonton. Apa yang berlau seterusnya mungkin akan mengejutkan anda.

7. Jumpa Pakar
Jika keadaan ini berlarutan lebih dari enam bulan, adalah lebih baik anda berjumpa pakar puan untuk selesaikan masalah isteri dingin seks. Atu boleh jumpa bidan yang bertauliah untuk cari penyelesaian kepada masalah anda.

Shaklee juga ada menawarkan Vitamin Cinta yang dapat membantu anda kembali mahu 'bersama'. Vitamin Cinta ini terdiri dari Vita E Complex, Alfalfa dan Zinc Complex. Set ini dapat membantu untuk:
  • meningkatkan libido (nafsu terhadap seks)
  • menjadikan anda kurang stress
  • mengatasi masalah kering pada alat sulit
  • meningkatkan hormon testosterone bagi meningkatkan nafsu seks
  • menstabilkan hormon seks/ kewanitaan, terutama bagi ibu menyusu yang mempunyai kandungan hormon prolaktin (hormon menyusu) yang tinggi
Anda mahu cuba Vitamin Cinta dan konsultasi cara makan yang betul dan berkesan? Boleh hubungi saya, Suriya Majid di 016 773 1892.

Atau 

You Might Also Like

0 comments

WeLoveSusuIbu On FB

WeLoveSusuIbu Instagram

Nuffnang

WeLoveSusuIbu Youtube