Kenapa Vivix Untuk Pesakit Kencing Manis?

Wednesday, June 11, 2014

Anda sudah lama menderita sebagai pesakit kencing manis? Masih mengambil insulin setiap hari? Terpaksa membawa insulin walaupun sedang bercuti. Dan anda rasa seperti tidak boleh hidup tanpa insulin.

Jangan putus asa.

Mungkin Vivix adalah pilihan supplemen yang membantu anda mengurangkan pengambilan suntikan insulin. Atau, mungkin anda akan bebas dari suntikan insulin seumur hidup. Juga bebas dari cengkaman penyakit kencing manis.

Kenapa Vivix Baik Untuk Pesakit Kencing Manis?

Vivix adalah minuman campuran botani. Ia revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Campuran botani unik di dalam Vivix terdiri dari Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.

Terdapat satu campuran unik di dalam Vivix yang digelar resveratrol. Ia adalah antioksidan yang sangat berkesan yang dihasilkan oleh tumbuhan. Resveratrol juga merupakan sejenis polifenol yang biasa ditemui dalam wain merah. Satu kajian yang dijalankan oleh JSS College of Pharmacy dan Bushehr University of Medical Sciences telah membuktikan bahawa kandungan glukos di dalam darah menurun. Juga banyak lagi kesan baik terhadap pesakit kencing manis, boleh baca lanjut di sini.

hidup dibelenggu suntikan insulin, anda mahu bebas?

Apa Yang Membuatkan Vivix Baik Untuk Pesakit Kencing Manis?

Kelainan Vivix Shaklee adalah kerana ia bertindak dari tahap sel. Membaiki 'root cause' atau sebab utama mengapa sistem badan tak berfungsi dengan baik. Seperti penyakit diabetis (type 2), Vivix Shaklee bertindak membaiki sel-sel DNA tubuh, agar dapat hasilkan semula insulin semulajadi di dalam badan. Dan sensitiviti tubuh terhadap insulin juga akan bertindak dengan baik. Ini akan menyebabkan bacaan gula dalam darah yang tinggi akan menurun. Dan pesakit diabetis tak perlu lagi mengambil insulin tambahan.

Vivix juga berfungsi bagi menghalang AGE (Advanced Glycation End Products). Ia adalah komponen dalam sel badan yang menjadi faktor pemangkin kepada penyakit penuaan seperti kencing manis. 

AGE ini dapat diturunkan dengan pengambilan buah-buahan yang mengandungi resveratrol. Tahukah anda bahawa Vivix Shaklee bertindak 10 kali ganda dari resveratrol bagi membantutkan penghasilan AGE di dalam tubuh badan. Sel-sel badan tidak akan mudah rosak dan sistem badan akan berfungsi dengan baik.
 
Sel-sel baik dan sihat akan menggalakkan fungsi organ dan badan yang baik. Masih belum terlambat bagi menyelamatkan kesihatan anda. Bertindak segera. Sebelum perkara yang lebih teruk terjadi seperti kaki terpaksa dipotong. Atau satu persatu organ badan rosak disebabkan penyakit kencing manis yang dasyat ini. Usaha dan doa, anda boleh bebas dari 'title' pesakit kencing manis.
 
Mahu cuba ambil Vivix untuk 'bebas' kencing manis?
 
Boleh hubungi Suriya Majid di 016 773 1892 sekarang!

You Might Also Like

0 comments

WeLoveSusuIbu On FB

WeLoveSusuIbu Instagram

Nuffnang

WeLoveSusuIbu Youtube