Jus Anggur Sebagai Persediaan Bersalin Ceaser, Pantas Sembuhkan Luka

Friday, November 02, 2018

Anda dijangka melahirkan anak secara pembedahan tak lama lagi. Saya yakin anda sudahpun siapkan semua persediaan bersalin ceaser.

Tapi bagaimana pula dengan suplemen untuk sembuhkan luka dengan cepat, anda dah beli siap-siap?

Kalau sudah, tahniah? Anda memang ibu yang well prepared. Tapi kalau belum, elok anda sediakannya juga. Bukan apa, luka ceaser ini lebih besar dan dalam kalau dibanding dengan bersalin normal.

Kalau mahu luka cepat sembuh, badan bertenaga, batuk tak sakit dan bebas bergerak menyusukan anak, apakata anda sediakan Vivix. Ia adalah jus anggur, tapi bukan jus anggur biasa-biasa tau.



Vivix Persediaan Bersalin Ceaser Supaya Tak Stress Masa Berpantang


Vivix adalah suplemen yang dikeluarkan oleh Shaklee Corp yang dinobatkan sebagai peneraju syarikat makanan tambahan nombor 1 di dunia. Anggur muscadine ialah bahan utama penghasilan Vivix.

Selain itu, ia digabungkan dengan beberapa tumbuhan botanikal lain untuk meningkatkan keberkesanannya. 100% semulajadi, zero gula tambahan dan bebas bahan kimia bahaya seperti steroid.

Vivix ini boleh diambil seawal mungkin selepas pembedahan.

Kesan-kesan Positif Pengambilan Vivix



Sakit bahagian dalam tak terasa, batuk pun ok je tak sakit.

Parut ceaser cantik tak macam dulu, perut tak buncit sangat.


Hari ke 3 dah boleh pergi tandas sendiri

Cara Beli Vivix


Klik terus pada butang Beli Sekarang untuk pembelian online menggunakan kad kredit/debit.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=5b5e6cc50cefa5e9f1f5ca272b136475

Atau jika anda mahu mendapatkan diskaun 20% dan bonus tunai RMXX, anda boleh terus klik --> Nak Diskaun 20% untuk berWhatsapp dengan saya. Atau boleh hubungi saya Eray Majid di 0167731892.


Saya doakan semoga dipermudahkan urusan anda nanti.

You Might Also Like

0 comments

WeLoveSusuIbu On FB

WeLoveSusuIbu Instagram

Nuffnang

WeLoveSusuIbu Youtube