Segmen Kenal Shaklee: Cinch Tea Mix

Friday, November 27, 2015

Assalamulaikum,


Makin lama buat Shaklee ni, makin jatuh cinta. Sebab produk-produknya memang berkualiti tinggi.

Hampir semua MakDara (MD) dah cuba. Cinch Tea Mix ni pun antara kegemaran. Bila takde kat rumah, rasa tak best.

Jom kita ke Segmen Kenal Shaklee.



.
SEGMEN #kenalshaklee 
Hai! Salam Jumaat.
Jangan lupa Al Kahfi ye.
Ok hari ni nak cerita tentang #cinchteamix 
Ianya adalah campuran teh yang EKSKLUSIF.
Terdiri dari Matcha Green Tea, Red Tea Extract, White Tea Extract & Rooibos Red Tea Extract.

Hasil kombinasi teh-teh ini menghasilkan rasa teh tanpa kafein yang sangat segar.
Kesan yang paling ketara bila diminum adalah:
Rasa sangat bertenaga, walaupun tadi dah tersengguk mengantuk
Sangat sesuai untuk yang nak berjaga malam
Meningkatkan 'alert' dan fokus

Dan ia juga menaikkan kadar metabolisma.
Lebihan kalori terbakar pantas.
Hasilnya inci badan makin mengecil.

MD paling resah bila teh ni takde kat rumah.
Jadi mak bekerja di rumah dengan anak 3.
Sudah pastilah nak tenaga power sepanjang hari.
Nak siapkan kerja pula, haruslah bangun awal 3-4 pagi.
Bila pekena teh power ni, memang terus terang mata.
Dan sudah pastilah MD ambil teh ini supaya badan tak mengembang. 
Bila #gunasendirishaklee baru tahu.

Nak cuba rasakan TEH POWER ni?
SMS/WA 016 773 1892 SEKARANG!

#kuruskanbadan #kurussemulajadi #setkurusshaklee #shakleeeffect #shaklee #shakleemalaysia #shakleeonline #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline

You Might Also Like

1 comments

  1. Wahh.. bole jadi burung hantu lps minum teh nie.. ehehe

    ReplyDelete

WeLoveSusuIbu On FB

WeLoveSusuIbu Instagram

Nuffnang

WeLoveSusuIbu Youtube